Zpět do výpisu článků

Postele z masivu s přistýlkou

9. duben 2018

Ať už potřebujete uložit ke spánku dvě děti, které mají malý pokojíček, nebo k vám přijela na návštěvu třeba babička, určitě oceníte postel z masivu s přistýlkou. Jedená se o dvě plnohodnotné postele a při výběru vhodné matrace není problém využívat postele pro dlouhodobý spánek.

postel s přistýlkou

Postele s přistýlkou v mnoha variantách

Díky tomu, že veškerý nábytek vyrábíme ve vlastních truhlárnách v Liberci, můžeme rychle reagovat na požadavky našich zákazníků. Naši šikovní truhláři vyrábějí z masivu nejen postele s přistýlkou, ale také různé kombinace postelí s úložným prostorem. Samozřejmostí je, že u GWdesignu kompletně zařídíte ložnici, dětský pokojíček či pokoj pro hosty v jedné kolekci.

Kolekce si sami navrhujeme, ale rádi se také pustíme do výroby postele a dalšího nábytku na míru vašim představám.

Postele s přistýlkou v e-shopu

Proč mít postel od nás?

Veškerý nábytek vyrábíme v Liberci - vše je česká výroba
Vytváříme vlastní kolekce i atypický nábytek na míru
Specializujeme se na masiv (dub, buk, okoume)
Pečlivě vybíráme dřevo, které nejčastěji vyrůstalo v českých lesích
Nábytek dopravíme a odborně namontujeme po celé ČR

Postel s úložným prostorem a přistýlkou

Pokud bojujete s nedostatkem místa, máme pro vás skvělý tip - postel s úložným prostorem a přistýlkou vytvoří pohodlí pro dva nocležníky a navíc nabízí spoustu úložného prostoru v podobě šuplíků. Vybírat můžete z více jak dvou desítek barevných odstínů a díky truhlářské výrobě na zakázku pro vás připravíme postel přesně podle vašich představ.

Co vám chybí pro klidný spánek?

Už máte postel vybranou? V tom případě nezapomeňte na kvalitní matraci, bytelný rošt a pohodlný polštář. Vše si můžete jednoduše vybrat v e-shopu nebo navštívit některého z našich distributorů.

Dětská postel s přistýlkou je ideální do pokojíčku

Ať už hledáte dětskou postel s přistýlkou proto, že potřebujete vyřešit spánek pro dva sourozence, nebo hledáte možnost, jak vyřešit spánek u návštěv, které zůstanou přes noc, kvalitní přistýlka z dubu, buku nebo exotické okoume bude jasnou volnou.

Dětské rozkládací postele z masivu jsou velmi oblíbené - nejen, že je dřevo příjemné na dotek, ale je i velmi odolné, proto mohou být tyto postele součástí dětského pokojíčku od školky až po maturitu a ještě déle.

Máte otázky? Neváhejte nás kontaktovat.