Zpět do výpisu článků

Kvalitní nábytek do ložnice

23. květen 2018

Člověk v ložnici tráví třetinu života. Dopřejte si proto kvalitní materiály, které vás budou při spánku obklopovat a nadčasový design, který i po letech bude působit svěžím dojmem. U GWdesign si můžete vybrat z našich kolekcí nábytku do ložnice, ale rádi se pustíme i do nevšední realizace na míru. Vytvořte si s námi ložnici snů, ve které se vám bude krásně snít.

nábytek do ložnice

Proč investovat do nábytku do ložnice?

Vždy máte na výběr. Můžete si ložnici sestavit z obchodních domů zaměřených na nábytek. Tam se zpravidla setkáte se zahraniční výrobou a laminovými povrchy, na kterých je již po několika letech znát zub času. Nutno také podotknout, že ne vždy se vám nabídka rozměrů hodí a ve výsledku si všechen nábytek musíte smontovat doma, ideálně s pomocí kamaráda.

Anebo si můžete vybrat českou truhlárnu z Liberce, která se zaměřuje na výrobu nábytku z masivu a specializuje se především na nábytek do ložnice. A právě zde, v GWdesign, pro vás vytvoříme nábytek podle vašich snů. Bytelný, dřevený, odolný, ve skvělém designu, a především tvořený s láskou k řemeslu. Finální montáž u zákazníka je samozřejmostí.

Chci ložnici z masivu

Postele na míru s českou duší

Nechte si od nás vytvořit postel přesně podle vašeho gusta! Je libo vyšší, aby se vám lépe vstávalo? Potřebujete více úložného prostoru? Hledáte atypické řešení? Jsme tu pro vás! Naleznete u nás také rošty a matrace.

Výroba postelí na míru

Velká šatní skříň...

Využijte každý centimetr na maximum a pořiďte si šatní skříň do ložnice, do které snadno ukryjete vše potřebné. Rádi pro vás navrhneme 3D nákres a závěrečná montáž na místě je samozřejmostí. Hoďte návody i starosti s montováním nábytku za hlavu!

Proč si takovou skříň pořídit? 

... i menší prádelník

Na povlečení, drobné prádlo, dopisy i vzpomínky – na to vše je ideální prádelník z masivu, který decentně ložnici doplní a vytvoří další úložný prostor.

Praktický prádelník

Nábytek do malé i velké ložnice

Ať už si přejete kompletně ložnicí vybavit, nebo jen potřebujete doplnit jednotlivé kusy nábytku, neváhejte se na nás obrátit. Díky široké škále odstínů dokážeme nový kousek sladit s původním vybavením. Vytvoříme pro vás nábytek do malé i velké ložnice, v jehož společnosti se vám bude příjemně relaxovat a ráno krásně probouzet. Ozvěte se nám a vše pro vás zařídíme na klíč.