Zpět do výpisu článků

Prádelník z masivu

23. duben 2018

Potřebujete rozšířit úložné prostory pro oblečení, šperky a další drobnosti? Povětšinou se v ložnicích a dětských pokojích nachází jedna velká skříň na oblečení, kterou jde v případě potřeby jednoduše doplnit prádelníkem - tedy menší skříňkou, komodou, do které přehledně ukryjete ponožky, spodní prádlo i oblíbená trička.

prádelník

Nadčasový prádelník z masivu

Specializujeme se na výrobu nábytku z masivu, proto se můžete spolehnout, že prádelník bude funkční a krásný i pro další generace. Rádi věnujeme energii a nápady něčemu, co má smysl, proto pracujeme s kvalitním dřevem především z českých a německých lesů, ze kterého naši zkušení truhláři vyrábí nábytek v nadčasovém designu.

Nabídka v e-shopu

Bílý, se zásuvkami či policemi? Uděláme prádelník na míru

Často se setkáváme s přáním zákazníků, abychom vyrobili prádelník ve stejném stylu, jako mají současné vybavení pokoje. Pro náš tým GWdesign to není problém - máme vlastní truhlářské dílny v Liberci, ve kterých z masivního dřeva realizujeme představy našich zákazníků. Je pro nás výzvou vytvořit takový nábytek, aby elegantně zapadl do celkového konceptu interiéru.

Chci objednat prádelník na míru 

Ať už chcete nábytek z masivu, bílý, červený, s různým uspořádáním úložného prostoru nebo v atypických rozměrech, rádi se pustíme do výroby na míru.

Pro výrobu používáme nejčastěji buk a dub

Máme rádi kvalitu, spolehlivé materiály a víme, že v Čechách rostou krásné a silné stromy, které jsou pro nadčasový nábytek jako stvořené. Právě proto pracujeme především s duby a buky z českých lesů. Dále odebíráme dřevo od německých dřevařů a exotickou okoume, která roste především v západní Africe, na přání zákazníků dovážíme.

Jakou máte o prádelníku představu?

Dejte nám vědět, o jakém prádelníku sníte, nebo si u nás nechte vyrobit rovnou celou ložnici na míru. Obklopte se voňavým dřevem a usínejte s atmosférou lesa. Bude se vám nejen krásně spát, ale po probuzení procitnete do příjemně ladícího interiéru, který vás uvede do nového dne. Pro více podrobností nás neváhejte kontaktovat.