Zpět do výpisu článků

Postel s roštem a matrací za dobrou cenu

19. zaří 2017

Pro mladé páry i novomanžele, do studentských bytů i pro každého, kdo rád ušetří nějakou tu korunu, ale nechce se spokojit s komerčně vyráběným nábytkem a dřevotřískou. Jedná se i o vaši situaci? Právě pro vás jsme vybrali oblíbené postele z masivu, které nyní nabízíme ve výhodné akci v podobě celého kompletu – postel s roštem a matrací za dobrou cenu. Pojďte zjistit více...

postelové sety

Nabídka, která se neodmítá – postele z masivu v akci

Voňavé dřevo, které používáme pro výrobu postelí a postelových roštů, pochází nejčastěji z České republiky nebo z Německa. Matrace mají buď také české kořeny a najdete je pod značkou Ahorn nebo jsou od italského partnera FlexyFlex. Známe „rodokmen“ našich výrobků a díky ověřeným výrobkům od našich partnerů z oblasti matrací se můžete těšit na postele z masivu, které vám připraví sladké sny a navíc nezatíží vaši peněženku. 

Chci vidět všechny akční sety

Postel + 2x matrace + 2x rošt = jedna cena

Víme, že postel patří mezi vysoké položky rozpočtu v zařizování domácnosti. A také víme, že se na kvalitní posteli, propracovaném roštu a příjemné matraci nevyplatí šetřit. Namíchali jsme pro vás vyváženou kombinaci oblíbených výrobků, kde za rozumnou cenu získáte základ pro zdravý spánek.

• Postel z masivu – oblíbené modely v nadčasovém designu
• Pohodlný rošt – vhodný pro různé druhy matrací
• Matrace se snímatelným potahem – pro komfortní spánek a snadnou údržbu

Proč vyrábíme postelové sety z masivu?

Víme, že postelové sety jsou k sehnání již od několika tisíc korun a jistě si své zákazníky najdou. Jedná se zpravidla o lamino nebo měkké dřevo (borovice, smrk), které nemají při každodenním používá takovou životnost, za čas se mohou rozvrzat nebo se laminátová folie začne odlupovat. Podobných nepříjemností se můžete dočkat i v případě, kdy vyberete nejlevnější matraci či rošt.

V posteli člověk tráví třetinu života, proto je vyrábíme z kvalitního masivu, což zajistí nejen příjemné spaní, ale také to, že vydrží bytelné a krásné po mnoho let.

Nezapomeňte, že máte na výběr a záleží jen na vás, zda zvolíte choulostivou dřevotřísku, nebo poctivou dřevěnou postel z masivu.

Zajímá vás více? Neváhejte nás kontaktovat.