Zpět do výpisu článků

Noční stolky z dubu, buku i exotické okoume

19. prosinec 2017

Obklopte se ve svém domově přírodou a voňavým dřevem. Pokud už máte kvalitní postel a matraci, doplňte svoji ložnici o dřevěněné noční stolky, které vyrábíme z buku, dubu i exotické okoume. Pořiďte si praktický a nadčasový doplněk do své ložnice a doplňte  ji o noční stolek, který  vám bude mnoho let sloužit na odkládání knihy, lampičky a dalších nezbytností. 

noční stolek

Krásné i praktické noční stolky z masivu

Pro výrobu nočních stolků a dalšího nábytku využíváme masivní dřevo, které je praktické, snadno udržovatelné a naprosto ekologické. Povrch ošetřujeme PUR laky s možností výběru z několika odstínů – pokud tedy nepořizujete noční stolky dohromady s postelí a dalším nábytkem, můžete je snadno sladit se stávajícím vybavením.

Noční stolky v e-shopu

Masivní bukové dřevo

Oblíbený buk svým kouzlem zútulní každou domácnost. Svoji estetickou a vysokou užitnou hodnotu neztrácí ani po letech. Bukové dřevo je velmi pevné a v nábytkářství velmi oblíbené. V naší výrobě využíváme buky pocházející především z České republiky a Německa.

Mohutné duby

Dub je velmi tvrdé, pevné a masivní dřevo. Oproti buku má výraznější kresbu, která díky moření více vynikne. Díky svým vlastnostem se po využívá po staletí ke stavbě domů, výrobě sudů či nábytku. Na výběr máte z pěti základních odstínů.

Exotická okoume

Okoume svojí kvalitou a vzhledem často v nábytkářství nahrazuje cenově dražší mahagon. Jedná se o masivní dřevo, které je oblíbené díky své mramorové dýze. Exotické dřevo, které v GW designu pro výrobu nočních stolků a nábytků používáme, pochází z rovníkové Afriky, konkrétně od dodavatele z Gabonu.

Noční stolky na míru vaší ložnici

Je vaším snem dokonale sladěná ložnice? Rádi ji pro vás od základu vytvoříme. Máte ji již hotovou, ale potřebuje s ní sladit noční stolky? Pro nás to není řádný problém. Zašlete nám stávající náhled vaší ložnice a my pro vás navrhneme a v libereckých truhlárnách vyrobíme noční stolkykomody či skříně tak, aby dokonale zapadly do celkového konceptu pokoje.

Chci ložnici na míru

Máte otázky? Chcete poradit? Prohlédněte si nabídku na e-shopu nebo si s námi domluvte schůzku a navštivte nás osobně.