Zpět do výpisu článků

Komody z masivu se zásuvkami i dvířky

9. leden 2018

Patří do obývacích místností, kuchyní, ložnic i chodeb. Často se jedná o spíše nenápadný kus nábytku, který v sobě skrývá spoustu úložného prostoru. Řeč je o komodě z masivu - může mít jak dvířka, tak daleko častěji zásuvky, které jsou praktické na uložení dokumentů, oblečení či drobností. 

komody z masivu

České komody z masivu od GWdesign

Komody vyrábíme z masivu (nejčastěji dub, buk či exotická okoume)
Známe původ dřeva a sami si ho zpracováváme
Výrobu zajišťují naši šikovní truhláři
Truhlářské dílny GWdesign sídlí v Liberci
 Prodejce našeho nábytku naleznete po celé ČR
Tvoříme vlastní kolekce i nábytek na míru
Zásuvky, dvířka, výklop, police i kombinace úložných prostorů

Zásuvka či šuplík?

Čeština si přizpůsobila mnoho slov z němčiny. Nejinak je to i s německým Schublade, který se v Čechách ustálil pod hovorovým pojmem „šuplík“. Šuplík, spisovně zásuvka, je v případě komod nejoblíbenější variantou. Podle přání zákazníka do komod z masivu zapracováváme různé typy dojezdů – nejčastěji s tichým dojezdem, který decentně tlumí zavření zásuvky.

Kombinace dvířek a zásuvek

GWdesign přáním neklademe meze, proto vyrobíme komodu z masivu podle vašich představ. U většiny našich modelů naleznete v e-shopu nákres standardních komod, které běžně vyrábíme. Pokud vám nevyhovuje rozměr, nebo rozdělení úložných částí, vytvoříme pro vás nábytek podle originálního návrhu.

Komody v e-shopu

Komodu se zrcadlem ocení především ženy

Komoda může sloužit také jako kosmetický stolek – díky zrcadlu se stane krásným a praktickým zátiším, u kterého se ženy mohou líčit a česat. Komoda se zrcadlem je oblíbená také u designérů, kteří tento kus nábytku využívají jako dekorativní prvek interiéru – zrcadlo prostor opticky rozšiřuje a díky tomu, že je komoda i zrcadlo z jednoho materiálu, skvěle dohromady ladí.

Je pro vás důležitá cena?

Ceny našich výrobků naleznete v e-shopu. Podle přání a potřeb zákazníka však upravujeme nejen rozměry a rozložení úložných prostorů, ale i materiál. Pokud si zakládáte na vysoké kvalitě, měl by být vaší volbou nekompromisně masiv. V případě, že je pro vás důležitější cena, komodu pro vás vyrobíme například z levnějšího lamina. Dejte nám vědět, jakou máte o komodě představu a my ji pro vás vytvoříme!