Zpět do výpisu článků

Dřevěný nábytek z masivu má českou duši

6. únor 2018

V bytovém designu se využívá sklo, plast, kov, čalounění a další materiály, které se určují podle trendů. Je však jeden, který má své přední místo v každé době a v naprosté většině interiérů. Nepodléhá módě, je příjemný na dotek, má snadnou údržbu a v domácnostech patří k nejoblíbenějším. Řeč je o dřevě – jedinečném přírodním materiálu, který vytvoří útulnou atmosféru. Pokud právě stojíte před otázkou, čím si vybavit svůj domov, neměl by vás minout článek o dřevěném nábytku z masivu. 

dřevěný nábytek z masivu

Proč nábytek z masivu?

Před lety, než GWdesign vznikl, přemýšleli jsme, jakým směrem naše podnikání směřovat. Chtěli jsme tvůrčí a voňavou práci, ze které budou mít lidé užitek po mnoho let. Chtěli jsme tvořit něco praktického, kvalitního a zároveň ctít přírodu a životní prostředí. Tak vznikla myšlenka vybudovat v Liberci první truhlářskou dílnu GWdesign, ve které budeme realizovat své vlastní návrhy a vyrábět nadčasový nábytek z masivu.

Prohlédněte si nábytek v e-shopu 

Když se sny plní

Je to už více než 15 let. A můžeme říci, že se nám sen splnil. Máme stovky spokojených zákazníků, kteří se nechávají hýčkat krásou a pohodlím přírodního dřeva, které vyrostlo v nedalekých lesích. Navrhujeme a tvoříme poctivý nábytek z masivu, který dělá radost.

 

Bytelný dřevěný nábytek, který vydrží

Zaměřujeme se především na dřevěný ložnicový nábytek, proto v naší výrobě naleznete především:

Nadčasové postele z masivu
Prostorné šatní skříně
Praktické komody a noční stolky
Pohodlné matrace a rošty k postelím

Tento sortiment se hodí nejen do ložnice, ale také do dětských pokojů či pokojů pro hosty. Díky vlastní výrobě pro nás není problém vyrobit nábytek na míru, proto pokud jste z naší stálé nabídky nevybrali, neváhejte nás kontaktovat a rádi pro vás vytvoříme dřevěný nábytek z masivu podle vašich představ.

Chci nezávazně poslat poptávku