Zpět do výpisu článků

Dětská rozkládací postel z masivu

31. srpen 2017

Ať už hledáte dětskou rozkládací postel nebo rozkládací postel z masivu, jste tu správně. V truhlářský dílnách v Liberci šikovní truhláři vyrábějí postele, které zpříjemňují spánek po celé České republice. Nechte sebe a své nejbližší hýčkat příjemnými materiály, kvalitním ručním zpracováním a návrhem na míru.

Řešení pro dětskou rozkládací postel

Dětská rozkládací postel s přistýlkou je ideálním řešením do malých pokojíčků nebo v situacích, kdy potřebujete zajistit nocleh pro hosty. Přistýlka může mít různou formu – výsuvný rošt na kolečkách (s možností úložného prostoru), samostatná postelová konstrukce 2v1 či jiný rozkládací mechanismus.

rozkládací postel pro děti

Přestože se jedná o dětské postele, mají již zpravidla standardní rozměr a jsou vhodné pro děti již od dvou let. Pro bezpečnost jsou postele vybaveny zábranami proti pádu, které lze snadno odmontovat.

Rozkládací postele v e-shopu

Výhoda těchto rozkládacích postelí je také v tom, že díky kvalitním masivu mají dlouhou životnost a při minimální péči vydrží i po letech krásné. Není proto výjimkou, že tuto českou postel, kterou pořídíte vašemu školkou povinnému drobečkovi, si ji za pár let odveze do svého prvního bytu.

Dětská rozkládací postel na míru

Díky vlastním truhlářským dílnám je naše výroba velmi flexibilní. Vytváříme postele jak podle vlastních návrhů, tak na míru vašim požadavkům. Co v souvislosti s dětskou rozkládací postelí nejčastěji řešíme? 

• Bezpečnostní zábrana (různé rozměry a motivy)
• Zapracování přistýlky
• Kombinace sedačky či lůžka
• Vyvýšený rošt
• Úložné prostory pod lůžkem (police i šuplíky)
• Vhodné odvětrání matrací
• Flexibilní řešení (například rozkládací palanda)

Kdy se hodí rozkládací postel z masivu?

Masiv je krásný materiál, který je příjemný na dotek i na pohled. Celomasivní nábytek patří mezi nejžádanější sortiment – vytváří příjemnou atmosféru a při vhodně zvoleném modelu je postel nadčasová. Investujte do příjemnému spánku a uvidíte, jak bude vaše tělo i mysl svěží.

Rozkládací postele jsou od společnosti GWdesing velmi oblíbené. Kde je jejich největší využití?

Málo prostoru – Všude tam, kde je problém s prostorem, jsou rozkládací postele vhodným řešením.
Spousta kamarádů – Přespávání u kamarádů je pro děti vždy velkým zážitkem, kdy se špitá až do pozdních nočních hodin. Rozkládací postel bude jasnou volbou.
Lůžko pro hosty – Rozkládací postele z masivu se hodí také do hostinských pokojů a podle potřeby je můžete rozložit pro více hostů.
K babičce a dědovi - Jezdí za vámi vnoučata? Připravte pro ně pohodlné spaní.
Nemoc – Není vašemu drobečkovi dobře a chcete s ním být i přes noc? Rozkládací postel s přistýlkou zajistí pohodlí pro maroda i ošetřovatele.

Vyberte si rozkládací postel z e-shopu nebo nám pošlete vaši představu a připravíme pro vás nezávaznou cenovou nabídku.