Zpět do výpisu článků

Výroba nábytku splní vaše představy a přání

19. březen 2018

Zakázková výroba nábytku se stává především u náročných majitelů bytů a domů stále žádanějším zbožím. A my se tomu vůbec nedivíme, protože takový nábytek je originální a nápaditý. Ale co je hlavní – nabízí obrovskou výhodu v podobě využití každého dostupného centimetru v prostoru.

Výroba nabytku z masivu na míru

Výroba nábytku je mnohdy jediným řešením

Všichni to vidíme doma sami. Neustále nám přibývají další nové věci a věčně říáme, že je nemáme kam dávat, protože stávající úložné prostory opravdu nejsou nafukovací. A pak si říkáme – škoda, že ta skříň není až ke stropu, nebo že do toho výklenku v ložnici by se hodil systém polic. A zejména v právě takových případech je ideálním řešením výroba nábytku na míru.

Výhody výroby nábytku na míru

Ale to samozřejmě nejsou veškeré výhody výroby nábytku na míru. My vám vyjmenujeme hned několik dalších:

• kvalita a precizní zpracování oproti sektorovému nábytku – s tím souvisí i jeho delší životnost
• volba materiálu, barvy i provedení
• své rozměry přizpůsobí okolnímu prostoru
• zohledňuje své uživatele – jejich výšku, věk či handicap
po všech stránkách odpovídá vašim představám

Chci nezávazně poslat poptávku

Zakázková výroba z masivu od GWdesign

Firma GWdesign navrhuje vlastní kolekce nábytku s charakteristickými jednoduchými liniemi a elegantním vzhledem. Ale protože víme, že každý zákazník má na nábytek jiné požadavky, z velké části se věnujeme právě i zakázkové výrobě z masivu. Celý koncept naší firmy je založen na vysoké jakosti použitých materiálů a také na přesnosti řemeslné práce.

Výroba nábytku z masivu

Máte už představu o svém nábytku? Nebo potřebujete poradit? Kontaktujte nás a společně zhotovíme návrh, my připravíme vizualizaci, ověříme si rozměry a po odsouhlasení se pustíme do práce. Výroba nábytku z masivu trvá přibližně 6–8 týdnů.