Zpět do výpisu článků

Vyšší postele nejen pro seniory

25. červenec 2017

Dříve byly zvýšené postele oblíbené především u starších lidí, kterým zvýšená konstrukce umožňovala pohodlné uléhání a především vstávání. V současné době se po těchto postelích zvyšuje zájem u i mladších zákazníků, kteří vyhledávání komfortní postele z masivu. Pojďme se na tento typ nábytku, často označovaný jako postele pro seniory, podívat blíže.

Co je pro postele pro seniory typické?

Především vyšší lehací plocha, která se pohybuje od 55 – 70 cm. GWdesign používá tuto výšku u mnoha modelů, ať už se jedná o jednolůžka nebo manželské postele.

postele pro seniory

Postele s úložným prostorem pro seniory

Velmi oblíbené jsou postele s úložným prostorem pro seniory, které mají uplatněni v menších domácnostech, kde je málo místa pro uložení potřebných věcí. Úložný prostor je v tomto případě příjemným bonusem, protože svojí vysokou kvalitou a truhlářkám provedením uspokojí tyto postele nároky i těch nejnáročnějších zákazníků.

Prohlédnout celou nabídku postelí

Co splňují postele GWdesign vhodné pro seniory?

• Velmi důležitá je zvýšená lehací plocha
• Postel lze vybavit polohovatelným roštem
• Pro výrobu je použitý oblíbený masiv
• Široká škála barev a vlastních modelů
• Výroba probíhá v našich truhlárnách v Liberci

Které modely doporučujeme?

Postel Selena - výška lehací plochy 55 cm 
Postel Selena max - lehací plocha ve výšce 60 cm
Postel Kamila s přistýlkou - výška postele je 60 cm
• Líbí se vám jiný model? Připravíme ho na míru i s potřebnou výškou!

Vyrobíme pro vás postel na míru

Spoléháme se na vlastní českou výrobu, proto pokud jste si u nás nevyhlédli žádnou postel z naší nabídky, rádi se pustíme do výroby postele na míru. Vyberte si design, předejte nám potřebné rozměry a my pro vás připravíme nejprve vizualizaci, abyste si mohli novou postel lépe představit. Pak už jsou na řadě naši šikovní truhláři, kteří se pustí do výroby postele z masivu (nejčastěji používáme dub, buk či exotickou okoume).

Zavolejte nebo napište nám vaše představy, rádi se pustíme do práce! K posteli připravíme podle přání také noční stolky, komody, skříně - zkrátka vše, co pro svůj pohodlný odpočinek potřebujete!

Tip na závěr

Od našich zákazníků víme, že postele pro seniory jsou také oblíbeným dárkem. A pokud i vaše babička s dědou už mají dost fotokalendářů a bačkor, pořiďte jim krásný dárek v podobě postele, díky kterému se v noci krásně vyspí a ráno se jim bude snáze vstávat díky zvýšené lehací ploše. Rádi vám s tímto milým překvapením pomůžeme a dárek vybavíme i pohodlnými roštymatracemi.