Zpět do výpisu článků

Velká šatní skříň s posuvnými dveřmi

9. květen 2018

Současné trendy jsou nejen pěkné na pohled, ale také praktické. Dříve byly interiéry plné nábytku a na člověka mohl pokoj působit až stísněně. Nyní se styly přiklánějí k tomu, aby měl člověk v bytě volnost a dostatek prostoru. V obývacím pokoji nalezneme zpravidla jen pohovku, stolek a televizi. V jídelně stůl, židle a příborník. Kam však dát potřebné věci, pro které v takovém interiéru není úložný prostor? Řešením je velká šatní skříň s posuvnými dveřmi.

šatní skříň s posuvnými dveřmi

Šatní skříň s posuvnými dveřmi využije prostor na maximum

Ať už máte v ložnici výklenek a chcete využít každý centimetr na maximum, nebo potřebujete vyřešit úložné prostory na chodbě, šatní skříň s posuvnými dveřmi bude skvělou volbou. Posuvné dveře jsou elegantní a díky systému otevírání ušetří prostor před skříní (naopak od pantových dveří, které potřebují pro otevření i 60 cm a k tomu se musí zohlednit i ulička pro průchod).

Inspirace 

Buďte nároční a chtějte řešení na míru

V obchodních domech s nábytkem naleznete pestrou nabídku skříní s posuvnými dveřmi. Jen málokdy však jejich rozměr sedí přesně do prostoru, kam chcete skříň umístit a zpravidla nad skříní vznikne mezera, která se časem stane odkladištěm různých krabic. A řekněme si upřímně, že to na pohled nebývá nejkrásnější zákoutí.

Chci řešení na míru

Nábytek si člověk pořizuje na mnoho let, dopřejte si proto kousek na míru, který bude k interiéru ladit designem, vyplní celý prostor a úložné systému budou připravené podle vašich potřeb.

Šatní skříň se zrcadlem

Oblečení a zrcadlo k sobě zkrátka patří – jak jinak si zkontrolovat, jestli nám oblečení pěkně sedne? I to je jeden z důvodů, proč šatní skříň s posuvnými dveřmi vybavujeme na přání zákazníka i zrcadlem. Díky tomu, že se v GWdesign nejedná o sériovou výrobu, ale věnujeme se každému kousku individuálně, tak je jen na vás, zda budete chtít zrcadlo na jednom křídle, pouze v části nebo proměnit celé posuvné dveře v jedno velké zrcadlo.

Kromě zrcadla a nabízíme také oblíbené skleněné výplně z bílého skla.

Velká šatní skříň z masivu

Pokud si potrpíte na kvalitu, zaměřte svůj výběr na velké šatní skříně z masivu. Rozdíl oproti levnému laminu je obrovský. Dřevo je na dotek příjemné, vyznačuje se odolností, dlouhou životností a z vlastních zkušeností vám můžeme potvrdit, že vám nábytek z masivu bude skvěle sloužit dlouhá léta. Nezapomeňte si ke skříni vybrat i postel nebo noční stolek.

Chce poradit nebo připravit nezávislou cenovou nabídku? Obraťte se na nás.