Zpět do výpisu článků

Skříně do ložnice z masivu

5. prosinec 2017

Základem každé ložnice je bytelná postel s kvalitní matrací. Nicméně pokud nemáte v domě samostatnou šatnu, neobejdete se bez úložných prostorů, kterými jsou v tomto případě praktické a elegantní skříně do ložnice. Z nabídky GW design si můžete vybrat jak z námi připravených kolekcí, tak vám podle návrhu připravíme skříň na míru. Veškerý nábytek je z masivu a vyrábíme ho v Liberci. 

šatní skříně

Proč si pořídit skříně od GW design?

Už máte dost nabídky z velkých obchodních domů zaměřených na nábytek, který na pohled vypadá dobře, ale už při první manipulaci poznáte, že se jedná o nevalnou kvalitu? Nechcete se zdržovat sestavování nábytku svépomocí nebo nosit těžké věci? Hledáte nábytek vyrobený v České republice především z tuzemského a Německého masivu? V tom případě ti jste správně a GW design pro vás bude dobrou volbou.

Ptáte se proč?

Zakládáme si na kvalitním nábytku z masivu
Nábytek vyrábíme podle vlastních návrhů
Rádi pro vás zpracujeme skříně i další nábytek na míru
Vše vzniká v našich truhlárnách v Liberci
Hlídáme kvalitu zpracování od surového dřeva až po finální výsledek
Nábytek dopravíme a odborně namontujeme po celé ČR

Skříně do ložnice s posuvnými dveřmi

Mezi našimi klienty jsou velmi oblíbené skříně do ložnice s posuvnými dveřmi, které jsou nejen elegantní, ale díky systému otevírání šetří i mnoho prostoru – především v malých ložnicích, kde je málo místa mezi postelí s skříní.

Jednotlivé velkoformátové desky jsou upevněné na posuvném kování, které zajišťuje bezchybný pohyb jednotlivých křídel, včetně aretace. Zásuvky uvnitř skříní jsou osazeny plnovýsuvnými pojezdy s technologií TIP-ON - díky tomu je otevřete bez sebemenší námahy a zavřete je krátkým ťuknutím a šuplík se sám tiše zavře.

Nabídka skříní v e-shopu

Skříně podle vašeho gusta

Šatní skříně můžete vybírat jak hotové podle našich návrhů, tak vám vnitřní řešení i vnejší dekor připravíme na míru. Zpravidla jsou tyto skříně do ložnice rozměrné a využívají se v nich především klasické police, tyče na ramínka a šuplíky. V případě zájmu pro vás vytvoříme i různé organizátory, drátěné programy či podsvícení. V našem týmu jsou šikovní truhláři, kteří vytvoří skříně do ložnice podle vašich přestav. Dřevo je navíc nejen krásné na pohled a příjemné na dotek, ale také velmi nadčasové a vyniká dlouhou životností.

Nabízíme ekonomické řešení

Máme také velmi dobré zkušenosti s kombinací masivu s deskovým podýhovaným materiálem, který je tvarově i barevně stálý. Pro klienty, kteří hledají ekonomickou verzi nábytku, máme připravenou kolekci skříní Vario, kde si můžete vybírat z dýhy či lamina podle vzorníku.

Investujte do vybavení domácnosti, které vám zpříjemní bydlení na mnoho let. Rádi vám poradíme s výběrem a v případě atypických přání s vámi projdeme všechna pro a proti, prostory zaměříme, připravíme grafický návrh, technický výkres a za několik týdnů můžete u svých dveřích očekávat naše techniky, kteří se postarají o montáž na místě.

Máte zájem, nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktoval, jsme tu pro vás.