Zpět do výpisu článků

S úložným prostorem pomůže rozkládací postel

23. leden 2018

Hledáte kvalitní rozkládací postel z masivu a zároveň potřebujete, aby měla praktický úložný prostor? V tom případě máme pro vás řešení. V libereckých truhlárnách GWdesign vytvářejí naši truhláři celé kolekce masivního dřevěného nábytku, a protože rádi plníme i náročná přání našich zákazníků, vytvořili jsme kombinované postele, které nalézají v domácnostech široké využití.

rozkládací postel s úložným prostorem

Proč jsou naše rozkládací postele tak oblíbené?

Rozkládací postele využívají naši zákazníci nejčastěji do pokojů pro hosty či dětských pokojíčků. Díky rozložení vznikne další plnohodnotné lůžko, které se může využít jak pro občasné návštěvy, tak například i pro pravidelný spánek pro sourozence. Frekvence využití a to, pro koho je postel určená, výrazně ovlivňuje také výběr matrace.

Pracujeme s kvalitním masivem, který si sami zpracováváme
Vyrábíme podle našich návrhů i podle přání zákazníků
Díky bohaté škále odstínů sjednotíme nový nábytek se stávajícím
Zakládáme si na poctivé práci, proto jsou naše postele bytelné a dlouho vydrží

Rozkládací postel + úložný prostor = Kamila

Neustále vyvíjíme nové modely, které jsou nadčasové, a proto i po mnoha letech vkusně doplňují interiér. Mezi zákazníky je však v kombinaci rozkládací postele s úložným prostorem jeden evergreen, kterým je model postele Kamila.

Postel Kamila v e-shopu

Model Kamila vyrábíme podle přání v různých variantách. Oblíbená jsou pevná čela, která chrání spáče od případného chladu od stěn a stěny naopak od odírání lůžkovinami. Variabilní řešení nabízí rozkládací lůžko a úložný prostor buď v podobě samostatných zásuvek pod roštem, nebo přímo v prostoru pod roštem.

Samostatné zásuvky – vhodné na ukládání lůžkovin, hraček a dalších věcí, které potřebujete mít denně po ruce (úložný prostor je snadno přístupný, i když postel není rozložená).
Výsuvné zásuvky pod roštem – ideální řešení na uskladněné lůžkovin pro hosty, dále pak sezónního oblečení a dalších věcí (úložný prostor je dostupný pouze po rozložení přistýlky).

Další postele s úložným prostorem

Atypický rozměr postele je pro nás hračka

Vše si sami vyrábíme, proto pokud chcete netradiční řešení, atypický rozměr postele či jiné přání, stačí nás kontaktovat a pustíme se do práce. Zakládáme si na české výrobě a u většiny dřeva i českém původu, vše ostatní lehce přizpůsobíme vašim potřebám.

Chcete si postele a další nábytek prohlédnout osobně? Potřebujete poradit s výběrem nebo připravit řešení na míru? Neváhejte nás kontaktovat, rádi s vámi vyřešíme ve potřebné.