Zpět do výpisu článků

Postele z masivu včetně matrace za zvýhodněnou cenu

22. únor 2018

Chcete kvalitní dřevěný nábytek a zároveň hledáte nízkou cenu? Víme, že například při zařizování nového bydlení se hodí každá ušetřená koruna, proto jsme nejen pro tuto příležitost připravili výhodné akční sety postelí. Pořiďte si bytelnou postel z masivu včetně matrace a vybavte si ložnici českým nábytkem za dobrou cenu.

akční sety postele

Nadčasová postel včetně matrací a roštů

Nebaví vás dlouhé vybírání a hledání ideální kombinaci? V tom případě vás potěšíme. Připravili jsme pro vás postele včetně matrací a roštů v oblíbeném mixu, který si zamilovalo mnoho našich zákazníků. A díky pozitivním referencím víme, že je to správná volba, která uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších spáčů. 

Prohlédnout aktuální nabídku akčních setů

A co za jednu zvýhodněnou cenu získáte?

 Postel z masivu vyrobenou v Čechách
 Pohodlnou matraci od českého výrobce
• Postelový laťový rošt

Vyberte si postel podle svého gusta

GWdesign si zakládáme na poctivé výrobě a nadčasovém designu. Vzhled postelí působí jednoduše, snadno se kombinuje se zbývajícím interiérem a ani po letech se neokouká. Vybírat můžete jak z různých rozměrů, tak barvy dřevin. Vše realizuje v truhlářských dílnách v Liberci, proto snadno zpravujeme požadavky na míru vašim představám.

Postel s matrací už máte? Nezapomeňte na příslušenství

Říká se, že kdo má židli, ten bydlí. A my přidáváme, že ten, který má kvalitní dřevěnou postel, tomu se sladce sní. Jenže ložnice, to není jen postel s roštem a matrací. Proto se zaměřujeme i na další ložnicový nábytek jako jsou praktické noční stolkyúložné komodyvestavěné skříně ve stejném dekoru.

Zajímá vás více?

Pokud jste nevybrali z akčních setů postelí, nezapomeňte si projít celou naši nabídku. A jestliže ani tam nenaleznete to, co hledáte? Neváhejte nás kontaktovat a rádi se pustíme do výroby postele a nábytku podle vašeho přání.

Poslat nezávaznou poptávku