Zpět do výpisu článků

Postele na míru s českou duší

10. listopad 2017

Popusťte uzdu fantazii a zapomeň na standardní postele z nábytkových domů. Začněte snít o tom, jak se vám bude spát v posteli, která je podle vašeho gusta. Líbí se vám ta představa? Od toho, aby se vyplnila, vás dělá už jen malý kousek. Truhlářské dílny GW design jsou z Liberce a vytvoří pro vás postel na míru, až už jste z Aše nebo Jablunkova. 

postel na míru

Výroba postelí na míru

Bytelné postele z masivu jsou u nás samozřejmostí. Věnujeme se jak výrobě podle vlastních návrhů, tak plníme představy našich zákazníků. Naše výroba postelí na míru zajišťuje příjemný spánek v mnoha ložnicích i dětských pokojích. Prohlédněte si naši nabídku.

Potřebujete vyšší postel, aby se vám ráno lépe vstávalo?
Hledáte atypické řešení na míru?
Chcete využít každý centimetr prostoru na maximum?
Přejí si vaše děti originální patrovou postel?
Líbí se vám podsvícená postel?
Chcete navrhnout a zrealizovat nápadité úložné prostory?
Máte přání, které komerční prodejny neuspokojí?

V tom případě jste na správném místě. Dejte nám vědět o vašich představách a my se pustíme do realizace.

Chci nezávazně poslat poptávku

Na míru vyrobíme také rošt

U atypických rozměrů postele nebo podle netradičních přání klientů vyrobíme na míru postelový rošt. Vytvoříme jak prodlouženou délku, požadovanou šířku i typ roštu.

Postele na míru s úložným prostorem

Patří mezi nejoblíbenější a využijete díky nim každý volný centimetr místa. Postele na míru s úložným prostorem jsou ideálním řešením do bytů a menších rodinných domků, kde často nezbývá místo na uskladnění věcí.

Úložný prostor lze řešit mnoha způsoby a záleží na tom, co chcete v prostoru uskladnit a jak často budete úložný prostor využívat. Co nejčastější řešíme?

Výklopné rošty s úložným prostorem
Vysouvací šuplíky
Boční otevřené nebo uzavřené skříňky
Zabudované peřiňáky
Noční stolky

Proč postel na míru od nás?

Postele vyrábíme z masivního dřeva, které vyrostlo v Čechách či v Německu (exotická okoume pochází z Gabonu). Opracování dřeva i samotná výroba probíhá v libereckých truhlárnách, proto po celou dobu realizace hlídáme kvalitu dřeva. Zajišťujeme také zaměření a odbornou montáž.

Zjistěte o nás více