Zpět do výpisu článků

Pořiďte si nový atypický nábytek na míru

27. březen 2019

Zařizujete si nový domov nebo se chystáte osvěžit své stávající bydlení? Nebojte se být nároční! Pokud patříte k lidem, kteří mají svou jasnou představu o svém budoucím interiéru, je pro vás atypický nábytek na míru tím nejlepším řešením.

 

Kvalitní český atypický nábytek na míru z Liberce

Podtrhněte svůj osobitý styl atypickým nábytkem od nás. Jsme firma, která působí na českém trhu již řadu let. Kvalitní voňavý nábytek z masivu vzniká v našich truhlárnách pod Ještědem, kde sami zpracováváme dřevo a chystáme návrhy, ze kterých vyrábíme nábytek putující do celé země.

Spolehněte se na poctivou práci zlatých českých ručiček našich šikovných řemeslníků. Kvalita nábytku od nás je dále podložena nejkvalitnějšími materiály a precizní povrchovou úpravou. To vše zaručuje garantovanou dlouhou životnost našich výrobků. Kromě výroby vlastních kolekcí vám rádi vyrobíme atypický nábytek na míru.

Firma GWdesign

Splňte si svůj sen o atypickým nábytku na míru

Vyrábíme nábytek, který má duši. Pokud nepatříte mezi fanoušky sériových kolekcí z dřevotřísky, které většinou najdete v obchodních řetězcích či na internetu, jste u nás na správném místě. Firma GWdesign vám navrhne a vyrobí atypický nábytek na míru k vaší naprosté spokojenosti.

Většinu nábytku vyrábíme z masivu, ale na vaše přání vám můžeme zhotovit nábytek i z dalších různých typů dřevin či lamina. Neváhejte nás kontaktovat a poradit se s námi. Stačí zavítat na naše internetové stránky a sami se podívat na výsledky naší práce.

Stále váháte, zda si pořídit atypický nábytek na míru?

Přejete si najít přesně takový designový a nadčasový nábytek, jaký hledáte? Atypický nábytek na míru přesně zapadne do vašeho interiéru. Můžete tak doladit každý detail vaší domácnosti. Nemusíte si dělat starosti s dovozem a složitým montováním dílů z krabice. My vám váš nový nábytek dopravíme kamkoliv po celé České republice a odborně namontujeme. Vy se po dokončení a schválení návrhu již nemusíte o nic starat a můžete těšit na splněnou představu o vašem dokonalém domově.

Mám zájem o atypický nábytek na míru