Zpět do výpisu článků

Dřevěné postele, na které je spolehnutí

17. květen 2017

Není divu, že jsou dřevěné postele tak oblíbené. Dřevo je příjemné na pohled i na dotek, pokud se vyberete kvalitní masiv, jsou postele téměř nesmrtelné a při vhodně zvoleném designu jsou i nadčasové. Pojďte se podívat na některé naše zkušenosti.

O dřevěných postelích víme vše

Někteří naši zákazníci k nám přišli poté, co měli zkušenosti s nábytkem z obchodních center, který doma sestavili, při prvním stěhování rozložili a při dalším složení již nebyl pevný a vrzal. S tímto nešvarem u nábytku nemáme problém. Víme, odkud všechny materiály pocházejí, v jaké jsou kvalitě i který truhlář za zakázkou stojí.

dřevěná postel

Vše je sestaveno poctivě mechanicky - tak, jak to má správně být. Při opětovném rozložení či složení nábytku se zachovává pevnost a díky pečlivému zpracování také bytelnost. Zkrátka - u dřevěné postele GWdesign znáte celý její příběh a díky tomu se můžete spolehnout na kvalitu, která vás bude provázet po mnoho let.

Dřevěná postel z masivu vydrží vše

Dřevo ošetřujeme kvalitními laky, které brání vlhkosti, barevnému vyšisování a samozřejmě i mechanickému poškození. Dub a buk pochází z českých nebo německých lesů a exotickou okoume dovážíme z Gabonu. Dřevo je v surovém stavu a sami si ho zpracováváme od kmenu až po výslednou postel, proto ještě před samotnou výrobou můžeme vytřídit dřevo nižší jakosti, a tak hlídáme vysokou kvalitu našich výrobků. Můžeme vám proto zaručit, že dřevěná postel z masivu vám vydrží krásná po mnoho let a vy do ní budete každý večer uléhat s takovým potěšením, jako první den.

Oblíbené rozměry již od 90 x 200 cm

Přestože na našich stránkách a showroomech můžete vidět kolekce nábytku GWdesign, který jsme navrhly, odladili a začali vyrábět, věnujeme se i atypické výrobě na míru. Připravíme pro vás na míru dřevěnou postel od jednolůžka 90 x 200 cm až po „letiště“ 200 x 200 cm. Ovšem, u postele je důležitý nejen rozměr lůžka, ale i jeho výška - oblíbené jsou například postele pro seniory, pro které je typická právě zvýšená lehací plocha.

Neváhejte nás kontaktovat a my pro vás vyrobíme postel vašich snů.