Zpět do výpisu článků

Anatomický polštář vám vylepší spánek

22. březen 2018

Příčin špatného spánku může být hned několik. Napadlo vás, že za něj může třeba váš proleželý nebo naopak příliš vysoký polštář? Obzvlášť pokud vám trvá déle se na něm před spánkem uvelebit, měli byste zvážit koupi anatomického polštáře. Nejen, že se vám na něm bude spát jako na obláčku, ale může zmírnit i potíže spojené s krční páteří. A to už za to stojí, ne?

anatomický polštáž z paměťové pěny

Anatomický polštář uvolní váš krk

Anatomický polštář se totiž vytvaruje podle lidského těla tak, že pomáhá udržet optimální polohu hlavy. Díky tomu se uvolní svalstvo a krční páteř. Nutí tedy vaše tělo ležet ve správné poloze, takže se spánek stane pohodlný, relaxační a nabije vás energií do dalšího dne. Avšak při vážnějších zdravotních problémech nečekejte, že je za vás vyřeší polštář, ale svěřte se do rukou lékaře. Zlepšuje pouze mírnější formu obtíží a slouží hlavně jako jejich prevence.

Vyberte si polštář v e-shopu 

Anatomický polštář z paměťové pěny se vám přizpůsobí

V naší nabídce naleznete několik druhů anatomických polštářů z paměťové neboli „líné“ pěny. Ta je unikátním materiálem s otevřenou buněčnou strukturou, který je citlivý na teplotu a zároveň zmírňuje tlak. Paměťová pěna se při kontaktu s tělesným teplem perfektně přizpůsobí vaší anatomii. S pomocí miliard otevřených buněk jemně se pohybujících kolem vaší hlavy a krku poskytuje podporu bez zpětného tlaku.

Líná pěna totiž při kontaktu s teplem měkne. Pokud anatomický polštář z paměťové pěny stlačíte, velmi pomalu se vrací do původního stavu. Má tak zcela unikátní schopnost přizpůsobit se vašim křivkám, takže máte velmi příjemný pocit, jako byste se do něj ponořili.

S anatomickým polštářem na krční páteř spíte na boku i na zádech

Jakýkoliv anatomický polštář na krční páteř z naší nabídky je vhodný jak pro spaní na boku, tak i na zádech. Samozřejmostí jsou snímatelné pratelné potahy. Ty jsou u většiny polštářů navíc vyrobené z moderní tkaniny BIOCERAMIC, která poskytuje přirozenou ochranu proti přehřívání, snižuje teplotu pokožky a zajišťuje pohodlí během odpočinku.

S výběrem polštáře vám poradíme

Pokud jste se rozhodli pro anatomický polštář, ale potřebovali byste poradit s jeho výběrem, neváhejte nás kontaktovat. Rádi zodpovíme vaše dotazy.